AllMy.Bio

Wiki Article

allmy.bio

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’de bile çtuzakıştığı 33 yaşındaki Avusturyalı forvet bâtınin bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Ancak United, Bologna’nın kalan aktarma ücreti talepleri ve menfi tepkilerin bir kombinasyonu haysiyetiyle çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çıhun taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi zamanü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonrasında önceki West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline müteallik sermayeşmaları reddetti.

Tutarlı saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna yapmacık dokuz göreviyle önceden, Marcus Rashford ve Jadon Sancho elan geniş pozisyonlarda çdüzenıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması hasebiyle ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, sezon öncesi yalnızca 45 zaman oynadıktan sonrasında koyulmak midein yeterince elverişli görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 senelerı ortada Premier Lig’de 184 maçta 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” bulunduğunu söylemiş oldu.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi Köleübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi bulunduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların dideünde hakikat yanlış bir devinim.”

Everton, Lille’den Belçikalı ılımlı saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline taşıma etti.

20 evetşındaki aktör, Premier Lig’bile sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini seyretmek kucakin Cumartesi gündüzü Goodison Otopark’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve aktris ciğerin bir ücret onaylama etti .

EvertonTV’ye “Everton’a karışmak harika bir ihtisas” dedi. “Eke, balaban bir pakt olduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun seneler parçbeyı başlamak istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonrasında Everton’ın yazın beşinci imzası evet.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran kocaoğlannda Hollanda karşıtsında çısoy Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma kararında önemli bir figür bulunduğunu söyledi.

“Buradaki kâinat beni düpedüz istediklerini ve benim sinein bir planları olduğunu gösterdi” dedi.

“Yönetici ve futbol direktörü Kevin Thelwell ile yapmış olduğum içtihatmeleri nitekim takdir ettim. Bana kesinlikle oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok keyif aldım.

“Menajer en üst seviyede oynadı, biryoğun şey kazandı ve aynı zamanda bir meyan saha oyuncusuydu. Ondan taalluk vermek çok şey anlatım ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüdeğerlendirme.

“İkisinin bile çok ziyade hırsı var ve bu benim tipim, yani eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a gelmek istediğimiz bir düzenci.

Vasat sahamızı mecallendirmeye yardımcı olacak biraşırı harika özelliği var ve henüz 20 yaşında ve daha da uz başlamak ciğerin muazzam bir potansiyele ehil.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu gestaltlacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Amerikan barça, La Liga’nın mevkiı mali düzenlemelerine uymak sinein ele tuzakınması müstelzim ciddi mali sorunlarla boğuşuyor.

Haddizatında bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve yiyecek yapmış oldurmak muhtevain gelecekteki gelirlerinin yüce bir kısmını sattığı valörına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

allmy.bio Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın yanı düzen kulüp, savunu oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile tutarlı saha oyuncusu Franck Kessie’yi bile imzaladı.

Bununla bile, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak dâhilin Barca Studios ticari kolunda önemli bir hisse olan dördüncü bir ‘finansal kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çalışıyor.

üste, uzun süredir görev yaratıcı defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu değmaslahatikliklerin Barcelona’ya yeni oyuncular kaydetmeye başlangıçlamasına ruhsat vereceğine imanıyor, ancak ligde bunun bir kerede bileğil, bireysel olarak binalabileceğine üzerine bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı orantı saha oyuncusu Frenkie de Jong’un geleceği mevzusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, Bile Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea bile ilgilendiğini anlatım ediyor.

Bununla yanında, Bile Jong’un bu sezon yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin yeni baştan gestaltlandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona başkanı Joan Laporta , karavaşübün Hollanda milli ekibinın kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie de Jong çok nitelikli bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve öğür arkadaşlarıyla yanında çok sinerjilü bir midi sahamız var.

Teklifleri var yalnız biz onun kalmasını istiyoruz allmy.bio ve o da durmak istiyor.”

Barcelona hassaten, Nou Camp’ta Pazar günkü Pumas’a karşı sezon öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite bile dahil geçmek üzere bir sıra oyuncuyu aktarma etmeye çkızılışıyor.

Laporta, “En hayır şeyin sair bir takımda kımıldamak olduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her dönem saygı duyuldu, fakat ileriye namuslu bir kadem atmaları gereken gün geldi. Bu hafta her ikisini bile allmy.bio düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page